Brievenbus

Wat is er mooier dan een volledig op maat gemaakte brievenbus van natuursteen. Veel mooier dan zo een plastic of metalen exemplaar dat u verplicht bent te gebruiken als uw huis te ver van de openbare weg ligt.

Brievenbus in de pyloon

Veel villa’s wellicht ook de uwe is voorzien van een sierhek rondom het huis. Een sierhek waarin gemetselde pylonen voorkomen. In zo een gemetselde pyloon is vrij eenvoudig door ons een brievenbus van natuursteen aan te brengen. De voorzijde is voorzien van een hardstenen front met een gleuf waar de post doorheen past. Een gleuf die voldoet aan de eisen van Post nl. Uw huisnummer zoals op het voorbeeld en zelfs uw naam kunnen op het brievenbusfront worden aangebracht. In de gemetselde pyloon is een metalen kastje opgenomen waarin de post terecht komt.

Maatwerk natuursteen & composiet

Deze toepassing van natuursteen als brievenbus is een van de vele maatwerk mogelijkheden die wij van Gros Natuursteen kunnen bieden. We leveren maatwerk in Natuursteen & Composiet. Denk hierbij aan keukenbladen, vensterbanken, tafelbladen, dorpels, traptreden, wastafels, spoelbakken, schouwen.

Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Hardsteen brievenbus

Voor een brievenbus bij een hek in een klassieke uitvoering, wordt als materiaal meestal de Belgische hardsteen genomen. Bij de baksteen kleur die in Nederland voorkomt en gebruikt wordt past dat ook verreweg het beste. Maar zou u voor een andere stijl kiezen bijvoorbeeld gestucte pylonen in een strakkere meer moderne opstelling. Dan behoort een effen zwarte natuursteen of zelfs een gekleurde variant ook tot de mogelijkheden. Er zijn honderden kleuren natuursteen die allemaal moeiteloos door ons machinepark en met onze vakkennis te verwerken zijn tot de vorm en uitvoering die u zou willen.

Gros Natuursteen

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Adres:

Het Goorke 53
4906 CZ Oosterhout
Tel: 0162 – 423595
Fax: 084 – 7567312
Email: info@grosnatuursteen.nl

Openingstijden:

maandag 13:00 – 16:30
dinsdag 09:30 – 16:30
woensdag 09:30 – 16:30
donderdag 09:30 – 16:30
vrijdag 09:30 – 16:30
zaterdag alleen op afspraak (voor grafwerk)
zondag gesloten

Neem contact op