Gevel of Pui Bekleding

In Nederland komt het gelukkig steeds meer voor dat men voor een duurzame gevel en pui afwerking kiest. In ons buurland België is dat veel normaler. En met duurzaam bedoelen we natuurlijk natuursteen. Dat gebruik van natuursteen heeft er mee te maken dat men in België zelf over het materiaal natuursteen beschikt. Terwijl er in Nederland van nature nauwelijks natuursteen te vinden is. Wij Nederlanders werken echter wel op grote schaal met baksteen, we lopen er zelfs op. Baksteen met natuursteen gaan buitengewoon goed samen. De afbeeldingen op deze pagina laten dat maar al te goed zien.

Natuursteen is functioneel

Baksteen is van bovenaf niet zeer waterdicht. Een natuursteen afdekking zoals het plaatje laat zien maakt er dan een geheel van. Ook wat de ondersteuning betreft van het baksteen gedeelte. Ook daar zorgt de natuursteen voor een logische overgang van het brede naar het smallere stuk dat eronder zit. Kortom niet alleen mooi maar ook zeer functioneel.

Een borstwering van natuursteen platen

Onder een raam is een natuursteen borstwering een fraaie en functionele afsluiting van een gevel. Op die plaatsen is er vaak sprake van de kans op beschadigingen door stoten of kans op opspattende modder. Ook als overgang van de bakstenen muur of meer nog bij de gestucte muur is een natuurstenen borstwering of gevelbeplating te verkiezen. Opspattende modder en zand laten dan geen sporen achter

Een gevelbekleding is maatwerk

Gros natuursteen verstaat het niet alleen de borstwering/gevelbekleding in natuursteen uit te voeren, maar deze ook nog ter zake kundig te plaatsen zodat er een fraai afgewerkt geheel ontstaat. Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Denk hierbij aan keukenbladen, vensterbanken, tafelbladen, dorpels, traptreden, wastafels, spoelbakken, schouwen.

Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Gros Natuursteen

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Adres:

Het Goorke 53
4906 CZ Oosterhout
Tel: 0162 – 423595
Fax: 084 – 7567312
Email: info@grosnatuursteen.nl

Openingstijden:

maandag 13:00 – 16:30
dinsdag 09:30 – 16:30
woensdag 09:30 – 16:30
donderdag 09:30 – 16:30
vrijdag 09:30 – 16:30
zaterdag alleen op afspraak (voor grafwerk)
zondag gesloten

Neem contact op