Tafel

Een massief natuurstenen tafel die je zomer en winter op je terras kunt laten staan is natuurlijk een aanwinst voor uw terras. Wat is er nu leuker dan aan een grote massief natuurstenen eettafel te zitten. Samen met de hele familie en alle gasten geniet u buiten op uw terras. Daar gaat iets zeer royaals van uit. Deze mensen weten van het leven een feest te maken zegt u daarmee en daar is niks op tegen.

Massief hardstenen tafel

Wij van Gros natuursteen laten deze wens van het goede leven maar al te graag in vervulling gaan. Wij leveren dan ook tafels en onderstellen in elke denkbare uitvoering en maat en komen deze ook plaatsen. Vooral dat laatste vraagt wel om wat extra aandacht. Een monumentale natuursteen tafel is niet even iets wat je zomaar neerzet daar zijn vakmensen voor nodig, want het weegt wel even wat.

Gros Natuursteen is uw leverancier op het gebied van maatwerk in Natuursteen & Composiet. Denk hierbij ook eens aan keukenbladen, vensterbanken, tafelbladen, dorpels, traptreden, wastafels, spoelbakken, schouwen.

Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Natuursteen tafel kunt u buiten laten staan

Uw natuursteentafel kunt u zomer en winter in weer en wind buiten laten staan. Door het aanzienlijke gewicht heeft de wind er ook geen vat op. En wat de maten betreft een blad van 200cm lang en 90 cm breed of 100 cm breed het kan allemaal. Wilt u een rond blad een vierkant blad of meer hoekig u zegt het maar en de vakmensen van Gros komen met een voorstel. Ook hebben we zo onze contacten. Zou u een ander onderstel willen, bijvoorbeeld van metaal dan van de natuursteen die wij aanbieden. Dan kunnen we dat uiteraard ook voor u regelen.

Gros Natuursteen

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Adres:

Het Goorke 53
4906 CZ Oosterhout
Tel: 0162 – 423595
Fax: 084 – 7567312
Email: info@grosnatuursteen.nl

Openingstijden:

maandag 13:00 – 16:30
dinsdag 09:30 – 16:30
woensdag 09:30 – 16:30
donderdag 09:30 – 16:30
vrijdag 09:30 – 16:30
zaterdag alleen op afspraak (voor grafwerk)
zondag gesloten

Neem contact op