Wasbak

Een massief natuurstenen wasbak op een kolom omgeven met een massief natuurstenen aanrechtgedeelte is een fraai geheel. U ziet het op de foto. Het kan allemaal gemaakt worden door de vakmensen van ons natuursteenbedrijf Gros. De bak is gefreesd uit een massief stuk natuursteen, dat alleen al laat vakmanschap in zijn zuiverste soort zien. Ook de gaten voor de afvoer worden natuurlijk aangebracht en aangesloten door onze vakmensen. Het massieve aanrechtblad gedeelte heeft een uitsparing waar de bak weer onder past. Voor het opspattend water zijn de muren ook weer van dunnere stroken voorzien. Kortom een plaatje van in dit geval een buitenwasbak.

Natuurstenen wasbak in uw keuken

Maar het kan natuurlijk ook allemaal helemaal anders. Als u daar zelf ideeen over heeft schroom niet om daar met de vakmens van Gros Natuursteen over van gedachten te wisselen. Welke verwerker geeft u de mogelijkheid om dingen helemaal precies op maat en naar uw wensen samen te stellen en te maken. Dat kan alleen bij een natuursteen vak bedrijf. Ook in uw keuken misstaat een natuurstenen wasbak en aanrechtblad natuurlijk niet.

Elke natuursteensoort of composiet materiaal

Die wasbak of aanrechtblad kan in vele natuursteensoorten door ons gemaakt worden. Massief uitgefreesd gaat natuurlijk alleen in de te bewerken soorten hardsteen, kalksteen en marmer. Maar je kunt een wasbak ook samenstellen uit platen natuursteen of composiet dan is er veel meer mogelijk

Hardsteen

ardsteen is een kalksteensoort die uit België afkomstig is. Dan spreken we over de Pierre Bleu Belge. Blauwe hardsteen uit België. Er zijn meer landen die hardsteen leveren onder andere Ierland. Het materiaal is vorstbestendig natuurlijk niet onbelangrijk in het Nederlandse Klimaat met de hoge luchtvochtigheid. Dat maakt hardsteen al eeuwenlang een geliefd bouwmateriaal voor allerlei buitentoepassingen. Maar het is ook geliefd als aanrechtblad of wasbak in een keuken. Dat kan een moderne of klassieke uitvoering zijn, de natuursteen past zich altijd aan.

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van maatwerk in Natuursteen & Composiet. Denk hierbij aan keukenbladen, vensterbanken, tafelbladen, dorpels, traptreden, wastafels, spoelbakken, schouwen.

Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Gros Natuursteen

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Adres:

Het Goorke 53
4906 CZ Oosterhout
Tel: 0162 – 423595
Fax: 084 – 7567312
Email: info@grosnatuursteen.nl

Openingstijden:

maandag 13:00 – 16:30
dinsdag 09:30 – 16:30
woensdag 09:30 – 16:30
donderdag 09:30 – 16:30
vrijdag 09:30 – 16:30
zaterdag alleen op afspraak (voor grafwerk)
zondag gesloten

Neem contact op