Dierengraven

Voor veel mensen is een huisdier dermate met gevoel verbonden dat men er na het begraven toe overgaat daar een gedenksteen voor op te richten. Dieren begraafplaatsen bieden uiteraard de mogelijkheid tot het oprichten van een dergelijke gedenksteen.

Kleiner formaat grafbedekking

Het formaat van een dieren gedenksteen is aangepast aan dat van het overleden dier. Ook de vormgeving is daar aan aangepast. Wij kunnen u dat allemaal in ons natuursteenbedrijf aan de hand van voorbeelden en foto’s laten zien.

Steen 6

Dagelijks bezig met vormgeving

Bij Gros natuursteen zijn we dagelijks met het vormgeven van de nagedachtenis bezig. We begrijpen uw vragen en proberen daarop een passend antwoord te geven. Eigenlijk is er geen vraag die een ander niet ook al eens gesteld heeft en dat geeft vertrouwen.

Aangepast budget

Voor elk budget of vormgevingswens is er wel iets te verzinnen wat recht doet aan uw behoefte aan gedenken. Een dierengraf met grafmonument is een plaats om naar terug te gaan. Men mag het er op die plaats over dat geliefde dier hebben en dat helpt in het verwerkingsproces.

Gros Natuursteen

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Adres:

Het Goorke 53
4906 CZ Oosterhout
Tel: 0162 – 423595
Fax: 084 – 7567312
Email: info@grosnatuursteen.nl

Openingstijden:

maandag 13:00 – 16:30
dinsdag 09:30 – 16:30
woensdag 09:30 – 16:30
donderdag 09:30 – 16:30
vrijdag 09:30 – 16:30
zaterdag alleen op afspraak (voor grafwerk)
zondag Gesloten

Neem contact op