Kinder Grafstenen

Speciale aandacht vragen we voor het kindergraf. Daar komt altijd extra veel emotie en gevoel bij kijken. Niemand verliest graag een kind. Een kindergrafsteen is een uitgesproken mogelijkheid om de nagedachtenis vorm te geven. In de vormgeving moet het gevoel en het feit dat het om een kindergrafsteen gaat tot uiting komen. Veel begraafplaatsen hebben dan ook een speciaal kinderhofje, omdat het om een zeer specifieke vorm van gedenken gaat.

Kleiner formaat grafbedekking

Het formaat van een kindergraf is aangepast aan dat van een kind. Ook de vormgeving is daar aan aangepast. De huidige stand van de techniek laat het aanbrengen van allerlei decoraties toe. Tot aan het plaatsen van de eigen naam aan toe. Daarmee wordt een gedenksteen echt persoonlijk en dat helpt allemaal mee in de verwerking. Deze decoraties zijn op verschillende manieren op de steen aan te brengen. Wij kunnen u dat allemaal in ons natuursteenbedrijf laten zien.

kinder grafstenen

Dagelijks bezig met vormgeving

Bij Gros natuursteen zijn we dagelijks met het vormgeven van de nagedachtenis bezig. We begrijpen uw vragen en proberen daarop een passend antwoord te geven. Eigenlijk is er geen vraag die een ander niet ook al eens gesteld heeft en dat geeft vertrouwen. Uiteindelijk gaat het om uw nagedachtenis die we zo goed mogelijk proberen vorm te geven.

Voor elk budget of vormgevingswens is er wel iets te verzinnen wat recht doet aan uw behoefte aan gedenken. Een graf met grafmonument is een plaats om naar terug te gaan en te gedenken. Men mag het er op die plaats over hebben en dat helpt in het verwerkingsproces.

Gros Natuursteen

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Adres:

Het Goorke 53
4906 CZ Oosterhout
Tel: 0162 – 423595
Fax: 084 – 7567312
Email: info@grosnatuursteen.nl

Openingstijden:

maandag 13:00 – 16:30
dinsdag 09:30 – 16:30
woensdag 09:30 – 16:30
donderdag 09:30 – 16:30
vrijdag 09:30 – 16:30
zaterdag alleen op afspraak (voor grafwerk)
zondag Gesloten

Neem contact op