Tijdelijk Monument

Gros Natuursteen levert op aanvraag ook graag een tijdelijk monument. Dat voorziet in de eerste behoefte aan een herkenningsmogelijkheid ter plaatse.

Levertijden

Bij het uitzoeken van een passende gedenksteen en het laten voorzien van een grafopschrift is het vaak een kwestie van weken voordat het monument geleverd kan worden. Zodat er gedurende al die tijd nog geen sprake is van een definitief monument.  Als de bloemen op het verse graf een maal verwelkt zijn, blijft er na twee weken een zanderige plek over. Dat doet vaak geen recht aan de nagedachtenis die men in gedachten heeft. Juist in het allereerste begin is die nagedachtenis het sterkste en de behoefte aan iets tastbaars het grootste. Een tijdelijk monument waarop de naam van de overledene is aangebracht kan in die behoefte voorzien. Gros Natuursteen kan dat uiteraard allemaal leveren.

tijdelijk monument

Kleur en steensoort

Het tijdelijke monument is vaak niet meer is dan een stuk steen of kunststof waar de naam van de overledene is aangebracht. Het laat de nabestaanden vast wennen aan de kleur en vormen van de uiteindelijke definitieve grafbedekking. Daarmee vangt het de eerste behoefte aan nagedachtenis op en biedt het een gemarkeerde plek om een bloemetje bij achter te laten. Juist dat helpt allemaal mee in de verwerking van het verdriet.

Gros Natuursteen

Gros Natuursteen is ook uw leverancier op het gebied van ander maatwerk in Natuursteen & Composiet. Indien u speciale wensen heeft geven wij u hierin graag een passend advies. We denken natuurlijk gericht met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Adres:

Het Goorke 53
4906 CZ Oosterhout
Tel: 0162 – 423595
Fax: 084 – 7567312
Email: info@grosnatuursteen.nl

Openingstijden:

maandag 13:00 – 16:30
dinsdag 09:30 – 16:30
woensdag 09:30 – 16:30
donderdag 09:30 – 16:30
vrijdag 09:30 – 16:30
zaterdag alleen op afspraak (voor grafwerk)
zondag Gesloten

Neem contact op